maanantai 30. maaliskuuta 2015

Talviloma

Talvilomaviikkoa vietettiin vko12, sopivasti osuikin lähes koko viikoksi täyttä auringonpaistetta ja oli ihan ulkoilutettava kameraakin muutamaan otteeseen :-).
 
Nuppu tuntuu piristyneen kun lumet on suurimmaksi osaksi poissa, ei ole kinoksia eikä enää liukkaitakaan :-) Varsin hyväntyylinen mummeli onkin sitten nautiskellut talven viimeistä hangista, joissa on niin ihanan kaatuilla ja kieriskellä <3.

Nupun mahdoton "kaatumatauti" tuli siis tänätalvena vasta viimeisillä hangilla. Muuten talvi oli kyllä jo kovin vaikea :-( kaatumisia tuli, mutta tahattomia, kuin myös että takapää alkaa olemaan jo aika heikko :-( Ei oikeen kestänyt jos oli vähänkin hankea. Liukkailla Nuppu ei pysynyt pystyssä enää ollenkaan, viimeisimmän liukastumisen (innostui pihassa kun tulin kotiin) jälkeen kesti tovin ennenkuin takapää taas palautui :-(. Kyllä tuo jo pelästytti niin pahasti, että taitaa olla Nupun viimeinen kesä tulossa :-( . Siihen asti nautititaan hyvän tuulisen mummelin seurasta, joka aamuisin vaatii hammastikkua ja joka taatusti vahtii, että iltaruoka tulee ajallaan <3 Jos koira voisi nauraa, niin Nuppu nauraa ja teputtaa etutassuillaan kun tullaan kotiin <3

 Kuinka rakas tuo mummeli onkaan <3

Nessan kanssa lomaviikko aloitettiin agilityllä. Herättiin ennen kukonlaulua ja  Liedossa ATT kisoissa oli 3 starttia.  Heti ensimmäisellä radalla saatiin viimeinen nolla ja SERT sija2. :-) Kaksi viimeistä starttia kisattiin iltapäiväillä kakkosissa. Hyppäriltä saatiin nihkeä nolla 2.sija ja ensimmäinen LUVA :-D. Agiradalla sitten sähellettiin puhdas hylsy, mutta ei ihan turhaan herätty ennen kukonlaulua :-)
Hyvä Nessis, ei me tätä lajia vieläkään kyllä oikeen osata, mutta ihan hauskaa se tuntuu olevan :-).

Pääsi se Nessakin sitten valokuvattavaksi lomaviikolla :-)

Nessa se tuntuu unohtaneen juoksunsakin kokonaan, nyt rupeisi olemaan jo 11kk edellisestä, eikä vieläkään mitään merkkejä juoksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti