keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Erikoisnäyttely ja onnistumisia

Kesäkuun lopussa osallistuttiin molempien mustien kanssa erikoisnäyttelyyn. Nita kevyessä turkissa ja muutenkin ehkä vielä kropaltaan kesken kävi hakemassa EHn avoimesta luokasta ja Nessa veteraaniluokasta ERIn
Erikoisnäyttelykuvat: Harri Puranen








 Nitan kanssa tehtiin esinekuuri, tavoitteena että esineet tuodaan käteen asti. Suunnitelma oli, että kylvän kotipihaan esineitä ja leikitään niillä kaikilla kun se ne tuo. Kolmena iltana näitä tehtiin ja hyvin alkoi tulla ihan käteen asti esineet. Nita kun on vähän turhan helposti pudottanut esineet jalkoihin. 2 ruutua ollaan tuon jälkeen tehty ja molemmat on mennyt hyvin. Näitä treenejä vielä jatketaan, että se käteen tuominen vielä vahvistuu.

Jälkeä Nita on oikeastaan aina ajanut hyvin, mutta ne kepit on aiheuttanut päänvaivaa. Se on kyllä usein reagoinut keppiin, mutta ei aina ole maltti riittänyt jäädä ilmaisemaan sitä, koska se jälki on vaan niin paljon mielenkiintoisempi. Ikäänkuin palkkaantuu itsestään jo siitä jäljestä, ettei sillä kepillä ole niin merkitystä.
Toinen asia on, että se keppiin reagointi on ollut aika eleetön pysähdystä lukuunottamatta, että minun on pitänut oppia paremmin lukemaan sitä koiraa milloin siinä saattaisi olla keppi ja vahvistaa siitä.

Olen yrittänyt jos jonkinlaisilla herkuilla sitä lahjoa, kepeillä leikkikään se ei oikein kunnolla syttynyt. En halua kuitenkaan mitään negatiivista fiilistä niihin keppeihin, niin ihan vaan koitin, jos oikein reilusti kunnolla kehun kun pysähtyy kepille ja sehän oikein innostui asiasta. Samaisella jäljellä alkoi kepeillä kääntymään vähän kohti ja aina oltiin tosi iloisia kepistä. Tätä on nyt jatkettu ja paremmin on alkanut löytymään ne kepit, kahdella viime jäljellä jopa kaikki.
Jälki 670m, 3 kulmaa ja piikki

Jälki 800m, kaatosade polkemisen jälkeen ja ajettu sateessa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti