Muistoissa

CIE LTCH FIW-07-08, LTW-06 Smooth Breeze Legacy of Witch "Nuppu"
30.09.2002-6.4.2016
HD E/E
Nuppu Koiranetissä

Nuppu oli meidän hellyydenkipeä prinsessa. Ensimmäinen Briardini, joka tutustutti minut tähän valloittavaan rotuun. Nuppu oli ja eli lähes puolet minun elämästä, kasvoi kanssani aikuisuuteen. Siinä kun Zira kantoi pehmolelua heitettäväksi, Nuppu tunki itsensä kainalon välistä syliin paijjattavaksi, aina yksi pieni briardi syliin mahtuu <3

Aina nälkäinen Nuppu muisti pitää huolen ruoka-ajoista ja että sai joka aamuisen hammastikkunsa heti kun aamulla ensimmäisen kerran käänsi kylkeä :-)

Näyttelyissä Nuppu kiersi aikanaan väliin ahkeramminkin ja menestyi myös ihan mukavasti. Nuppu jäi kehistä eläkkeelle 2013 erikoisnäyttelyn ROP-vet voittoon, samassa näyttelyssä Nuppu oli hienosti vielä PN3:-)

Ikuisestisesti sydämmessä <3
BH TK2 Smooth Breeze HD Shovelhead "Zira" <3
30.07.2005-20.08.2014
HD C/C ED 0/0
Zira Koiranetissä

Zira oli aavistuksen pidättyväinen, sanoisin ehkä mieluummin ujo. Zira olikin sen vuoksi erittäin helppo arjessa, koska koira ei ollut menossa mihinkään (ihmisen, koiran yms luo).Ziralta löytyi jonkun verran taistelutahtoa, mutta ruokahalua oli sitäkin enemmän. Zira tykkäsi tehdä ja touhuta ja tehdessä kierrokset tuppasivat aina alkuu nousta liiankin kanssa. Ziralla oli myös ehkä huonoin sihti ;-), mistä oli todisteena mustelmat käsissä ja jaloissa. Ziraa kuvaasi ehkä kaikkein parhaiten sana tättähäärä :-)

Zira oli minun ensimmäinen oikea harrastuskoira. Ziran kanssa harrastettiin toko ohella enemmän tai vähemmän aktiivisesti hakua ja jälkeä, mutta lokakuussa 2009 Ziralla todettiin keuhkovaltimoahtauma, jonka myötä PK-lajit sai jäädä. Zira keskittyikin sitten enimmäkseen tokoon, jossa saavutettiin VOI 1-tulos. Zira on myös vuoden 2011 Rotumestari tokossa :). 2011 oli meidän viimeinen kisakesä, koska koira rupesi ensimmäistä kertaa reagoimaan lämpimiin ilmoihin. Jos ennen kokeessa en ole uskaltanut sitä vapauttaa kesken liikkeiden (ettei mopo lähde käsistä ;-) ) niin nyt sitä sai yrittää nostattaa liikkeiden välissä. Lähinnä näki mitä se lämpö teki sille sydämmelle.

Ziralle ei koskaan tullut "kunnon" turkkia, joten näyttelyissä neiti kävi vain muutaman kerran, mutta yksi luokkaserti Liettuasta kuitenkin saatiin.

 

Fallow Field´s Pop Expression, Minttu
2.9.1994-14.7.2008

Minttu oli pienen tytön monen vuoden haaveen tulos.
Minttu rakasti palloja, keppejä ja ihan kaikkea mitä vaan voi heittää.
Mintun kavereita oli kaikki, jotka osaa heittää palloa, ikään tai sukupuoleen katsomatta…
Minttu taas ei pitänyt haukkuvista koirista ja eikä autoilukaan niin kovin mukavaa ollut


Vili Vilpertti
00.00.1997-9.4.2008

Vili oli laiskaakin laiskempi kissa, jonka lempi puuhia olivat nukkuminen ja syöminen.
Oli Vili kuinka syvässä unessa tahansa, niin poika kyllä heräsi kun
ruokakuppi kolahti tai jääkaapin ovi aukesi. Vili oli sitä mieltä,
että hänen täytyy saada myös herkkuja jääkaapista kun kerran itekin otat.
Jos herkkuja ei tipunut, niin nilkat on vaarassa saada kynnestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti