lauantai 31. maaliskuuta 2012

Loma

Tämä viikko on ollut talvilomaa ja ei voi kuin vain ihmetellä kuinka nopesti viikko voi mennä. Ajatuksena oli ottaa se ruutu asiaksi tällä viikolla, mutta lähes ajatus-asteelle se jäi. Muutama ruutuunlähetys sentään otettiin keskiviikon Briard-reeneissä. Otettiin lähetyksiä 25m matkalla ja alkuun tarjosi pysähdystä jo matkan puolessa välissä. Muutama pallon haku ruudusta ja vauhti riiti jatkossa koko matkan. Nessa hakee paikan aika hyvin ruudussa, mutta nyt pitää siis reenata tuota matkaa.
Jos treenit jäi ajastusasteelle, niin kotona on sentään on tehty kevätsiivous. Aurinko on aika armoton lian kanssa, joten myös kaikki ikkunat ja peilit tuli viikon aikana pestyä.
Tunnarissa ollaan käytetty vieraita hyväksi ja edelleen hienosti löytyy se oma sieltä välistä. Jotenkin huojentavaa, koska Ziran kanssa on paine- ja epävarmuusongelmien kanssa painittu tovi jos toinenkin. No mutta koska joka koiralla joku ongelma on, niin Nessalla se on metallinouto. Se on edelleen ällö, mutta tuo sen kyllä, viimeistää käskettäessä. Muutamaan otteenseen tarjonnut sitä, että lähtee innokkasti noutamaa, mutta sitten on sitä mieltä, että täällä ei ole mitään noudettavaa ja tulee takasin. Hakee sen sitten kun uudelleen käskee. Onnistuneitakin noutoja on, mutta tuominen pitää saada varmemmaksi. Metalli on tainnut nyt hivenen hidastaa myös normi noutoa, joten pitää paneutua siihenkin.
Alla vielä muutama kuva pariviikon takaa.Nupulle tulee joka talvi kaatumatauti, tässä hieman esimakua:
l
Sitten Nessan vauhtinäyte:


Kyllä se välillä myös pysähtyy, hetkeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti