keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Agilitykorkkaus

Pitkän harkinnan jälkeen sitä vaan tuli hankittua agilitylisenssi ja eilen korkarttiin viralliset kisat :-)

Tampereella on 3 rataa, tuomari Timo Teileri ja joka radalla oli ihanne aika laskettu 3m/s etenemän mukaan.

Ensimmäinen rata meni enemmän tai vähemmän säheltäessä, keinulla tuli kielto, kepeille lähetin tosi huonosti ja onnistuin ohjaamaan vielä viimeisen esteen väärältä puolelta, hylsy siis ensimmäiseltä radalta.

Toisella radalla kulkikin sitten jo paljon paremmin, ei me nyt niin nopeita oltu, mutta ensimmäinen LUVA saatiin tuloksella - 6,71 etenemä 3,5m/s. Tulokset

Kolmannella radalla meni ehkä vielä paremmin kuin toisella, mutta hyllytettiin rata neljänneksi viimeiseen esteeseen, livahti putken väärään päähän.

Täältä löytyy videoita radoista  http://www.tamsk.com/onlinetulos/index.shtml
Nessa löytyy ainakin A (18:00-19:00) ja C (21:00-21:30) radoilta, kilpailtiin numerolla 28.

Mutta ylipäätään olipas kivaa :-) Muistin kaikki radat ja Nessakin oli kivasti kuulolla. Nessa ansaitsi vaan niin paljon paremman ohjaajan, mutta näillä mennään mitä on annettu :-). Reilun viikonpäästä taas jatketaan ja treeniryhmäkin palaa tauolta taas jo elokuussa :-).

Kun ei tuoreempia agilitykuvia ole, niin laitetaan loppuun muutama kuva vuodelta 2011, taitaa olla joltain meidän alkeiskurssilta :-) Kuvat: Pia Lahtinen





1 kommentti:

  1. Hyvä te, hieno agilityuran korkkaus! Isot onnittelut LUVAsta! Kivan näköistä menoa ja kiva laji. Hienoa, että tekin uskaltauduitte viimein virallisiin kisoihin. Onnea myös tuleviin kilpailuihin!

    VastaaPoista