lauantai 6. lokakuuta 2012

JK1 -> MVA

Nyt ei tarvitse kirjoittaa tuloksettomuudesta, vaan onnistumisesta :-D Tänään käytiin Nessan kanssa Kurikassa kaatosateessa jäljestämässä alokasluokasta koulutustunnus. Koe alkoi jäljellä, meille arvottiin numero 2. Vettä tuli aika paljon ja seurasin, kuinka nro1 koirakko ei löytänyt janalta jälkeä ollenkaan ja kun ei itsekkään ole turhan paljon treenaillut kaatosateessa, niin kävi mielessä, että mitäs jos vesisade onki huuhtonut koko jäljen. Huoli oli turha ja Nessa poimi jäljen janalta varmasti. Janalta lähti pois 2p, koska lähdin kuulemma liian aikaisin Nessan perään. Kaikki kepit löydettiin ja jälki oli äkkiä ajettu :-). Mutta en tiedä johtuko märkyydestä vai mistä, mutta Nessa normaalisti ilmaisee kepit käyttämällä niitä suussaan, mutta nyt se pysähtyi kepin kohdalle ja vaan vähän tökki sitä nenällään. Outoa, mutta en kyllä keksi muuta syytä kuin märkyys.

Sitten esineruutuun. Nessa on nyt kahdessa viimeisimmissä esineruuduissa keksinyt jäljestää ruudussakin. Ajattelin, että kyllä se viidessä minuutissa jäljestämälläkin sieltä esineen nostaa. No tänään ei jäljestänyt :-). Ensimmäisellä lähetyksellä eteni ehkä ruudun puoliväliin ja tuli takaisin, toisella lähetyksellä meni sitten takarajalle ja nosti sieltä esineen. Esineruudusta täydet 30p.

Tottiskenttä paikoin lainehti vettä. Me suoritettiin liikkeet ensimmäisenä. Tottis meni pääpiirteittäin ihan ok. Noudoissa tapahtui taas aika outo juttu, sillä tasamaa noudossa Nessa meni kyllä nopeasti kapulalle, mutta ei kuitenkaan heti nostanut kapulaa. En kyllä keksi siihenkään mitään muuta syytä kuin sen märkyyden, ikinä se ei ole tuommoista esittänyt, paitsi metallikapulalla, joka on ällö. Esteillä sentään ei tarvinnut arpoa nostaako kapulaa. Luovutukset oli hieman vinot ja vähän puri kapulaa ja hypyssä pieni kosketus takaisin tullessa. Eteenmenossa ensimmäisellä maahan käskyllä istui, toisella maahan. Paikallamakuussa ei ongelmia ja tottiksesta pisteitä yhteensä 89p.

Pisteitä yhteensä siis 287p, 1-tulos, 1-sija ja koulutustunnus JK1. Käyttötuloksen myötä, Nessa sai tänään myös Suomen muotovalio-tittelin :-).


FIMVA JK1 BH TK2 Elouche del Pata Viento

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti