tiistai 16. lokakuuta 2012

Merkintöjä

Avojälkeä silmällä pitäen on nyt ajettu muutama pidempi jälki. Viikolla on ihan mahdoton antaa tuntia enenpää vanheta, jos meinaa päästä ennen pilkkopimeetä pois (että mä inhoan aikaisin tulevaa pimeyttä).Pari 1,5h vanhaa ja yksi 2h vanha jälki on kuitenkin ajettu, ei ole ollut vaikutusta. Pituutta niillä on tainnut olla 600-900m, kulmia 5-8. Kahdelta jäljeltä on jättäny ykköskepin, toisessa alku oli sotkettu, toiseen en keksi syytä.

Eilen treeneissä yritettiin kaivella tokon koeongelmia esiin, ei onnistuttu. Ensi ilman palkkaa seuraamista, ruutu, liikkeestäistuminen ja kaukot ja sitten tunnari. Oma nousi ja reippaasti tuotiin. No ensikerralla sitten vielä enemmän palkattomia liikkeitä alle. Otettiin muutama luoksetulon pysäytys. Ensin takapalkalla, pysähty, mutta turhan hitaasti. Toisella yrityksellä ei sitten lähtenyt tulemaan ollenkaan luokse :-O, takapalkka pois, ja johan saatiin taas tyttö liikkeelle, hyvä pysähdys ja jätettiin siihen.

Muutama nouto niin, että appari heitti kapulaa vielä eteenpäin. Palautusvauhti hyvä, lukuunottamatta muutamaa viimestä metriä. Tuohon auttaisi varmasti, jos saisin sen juoksemaan kapulan kanssa vauhdilla jalkojen välistä.

Mainittakoon vielä, että viimeviikon agilitytunnilla ensimmäistä kertaan pitkään aikaan ei tullut tumpelo-ohjaaja fiilistä :-D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti