torstai 3. tammikuuta 2013

Mennyttä ja tulevaa

Vuoden viimeinen bloggailu jäi, joten aloitetaan sitten uuden vuoden ensimmäinen bloggaus :-).

Viimevuoden Tammikuussa Nessa tokotteli kolmannen avo 1-tuloksen ja sai koulutustunnuksen TK2. VOI-luokka korkattiin  tuloksettomasti Toukokuussa ja sen lisäksi käytiin hakemassa vielä 5 nollatulosta luokasta :-O. Tunnari, joka toimii hienosti treeneissä, ei ole kertaakaan onnistunut kokeessa, samoin kaukokäskyt on tuottanut päänvaivaa. Luoksetulon seisomaan pysähdys on tyystin unohtunut voittajaluokassa, avoluokassa vielä pysähtyi kuin seinään kädenheilaituksella. Se vaihdetaankin nyt sitten viimein kokonaan sanalliseen, kun ei käsi toimi, niin ei vaan sitten toimi.

Nessa kävi kesäkuussa luonnetestissä ja se meni aikalailla Nessamaiseen railakkaaseen tapaan.

Näyttelyistä Nessa sai viimeisen (neljännen) sertin ja syksyllä korkattiin myös PK "ura". Ensimmäisessä kokeessa harhauduttiin jonkun sienestäjän/marjastajan jäljelle, palattiin takaisn omalle jäljelle, mutta aika meni yli. 2pv ennen 3-v synttäreitä saatiin sitten Kurikasta 1-tuloksella JK1 koulutustunnus. Oman mausteensa kokeeseen toi rankkasade, mutta ei tuntunut Nessaa haittaavan metsässä ei liioin vetisellä kentälläkään.

Käyttötuloksen myötä Nessasta tuli myös Suomen muotovalio ja loppuvuoden näyttelyihin siirryttin valioluokkaan. Joulukuun viimeinen näyttely oli Ruotsin voittaja ja Nessa sai sieltä sertin sijoitukselle Käy ERI1/2 Sa SERT. Sertin myötä Nessalle vahvistetaan myös Ruotsin muotovaliotitteli :-).

Sen verran tulevaan, että jäljen osalta tavoitteena on se JK2, tokossa jatkamme voi-luokan tahkoamista (todellista tahkoamista on ollutkin) ja näyttelyissäkin meitä näkee kotimaassa ja muutama ulkomaanreissukin saattaa olla tiedossa :-D. Hausta yritämme saada ilmaisun kuntoon ja jos se loksahtaisi paikoilleen, niin kenties korkkaamme myös haun alokasluokan.
FICH SECH BH JK1 TK2 Elouche del Pata Viento
Nuppu kävi viimevuonna neljästi näyttelyissä, kaikista sai SA:n ja kolmessa sijoittui PN luokassa. Viimeisimmässä oli myös ROP, ROP-veteraani, RYP-2 ja BIS-VET2 :-). Nuppu täytti syyskuun lopussa 10-vuottta ja on mieleltään edelleen pirteässä kunnossa. Turkki on pehmentynyt iänmyötä, mutta edelleen se on helppohoitonen. Nuppu onkin keskittynyt ruuan ja rapsutusten kerjäämiseen ja lelujen ja Ziran höykyyttämiseen. Tänävuonna saatetaan muutamassa näyttelyssä käydä, yhteen se nyt on ainakin ilmaseksi ilmoitettu :-).

CIE LTCH LTW-06 FIW-07-08 Smooth Breeze Legacy of Witch
Zira ei osallistustunut viimevuonna minkään kokeeseen, eikä yllättäen käynyt myöskään näyttelyissä ;-). Taivoitteita/toiveita Nupun ja Ziran osalta on lähinnä pysyä "terveenä" ja hyväkuntoisena vielä pitkän aikaa. Zira täyttää heinäkuun lopussa 8-vuotta, katsotaan pääseekö neiti tättähäärä korkkaamaan ihan veteraani kehät :-).
BH TK2 (VOI1) Smooth Breeze HD Shovelhead


Loppuun vielä Nupua ja Ziraa leikin tiimellyksessä :-)
Sitten piti vielä tylsästi poseerata :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti