lauantai 23. maaliskuuta 2013

Taas epiksissä :-)

Käytiin taas säheltämässä isolla S:llä Sastamalassa :-). Ohjaaja ei taaskaan oikeen osannut ohjata ja ensimmäisellä radalla useempaan putkeen sujahdettiin ensin väärästä päästä.

Tässä ensimmäinen putkirata:
Sitten uusinta kierroksella minulle tuli ihan täysi tenkkapoo sen jälkeen kun Nessa meni kulman putkeen väärästä päästä ja ohjasin seuraavan hypyn eripuolelta kuin olin suunnittellut. Ihan totaalinen unohdus, että mitenkäs tämä nyt oikein jatkuin ja lopussa taisin heittää jotekin hanskat tiskiin, kun taas ohjaaminen loppui kuin seinään.
Sitten jatkettiin mölliluokkaan ja ongelmia löytyy ainakin A:n alasmenolta, se kyllä ihan kun näyttäisi, että jotenkin kompastui sen yli, mutta eiköhän se ihan vaan reilusti hypännyt. Sen jälkeen ohjaan miten satuun, jotenkin olin ohjaamassa sen hypyn jälkeen  vieressä olevaan hyppyyn, kunnes tajusin, että putkeenhan sitä piti mennä.
Ja uusintakierroksella Nessa valui A:n alas ja koska olin sen halunnut sinne pysähtyvän, niin sen sinne myös palautin. Sitten taas onneton ohjaaja vähän kuin unohti, että mitenkäspäin tässä pitikään olla ja siinä sitten taas hetki sitten pyörittiin. Lapussa on myös 5p A:n ylösmenokontaktilta...
Kaikista kommelluksista huolimatta, hauskaa oli taas ja Nessakin tuntuu touhusta tosi paljon tykkäävän :) Agility on meille vielä asteella "just for fun", ehkä jos itse oppisin kunnolla ohjaamaan, voisi tavoitteita tässäkin lajissa itselleen asettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti