maanantai 10. helmikuuta 2014

Kansainvälisesti kaunis :-)

Näyttelyvuosi lähti käyntiin Turusta 18.1.2014 ja muutama vko ennen Turun KV näyttelyä naureskelin, että viimevuonna näyttelyyn mennessä auton mittari huiteli lähemmäs -30 astetta ja nyt oli asteet vielä reilusti plussan puolella. No ilmatila teki sen täyskännösksen ja tänä vuonna Turkuun lähdettäessä oli yli -20 pakkasta.

Briardeja oli ilmoitettu 18kpl, mutta vain 15kpl taisi kehässä pyörähtää. Nessa oli ainut valioluokassa ja sijoittui PN luokassa toiseksi ja sai cacibin.

Arvostelu:
4 years. Nice size. feminine head. very well proportioned. Correct, strong Scissorbite. Medium dark eye. Ear high set. Good neck&Back. Very well developed chest. Well angulated in front & rear. Moves well. Correct tailset. Nice coat.
Tuomari Dirk Spruyt, Belgia.

Nyt viikonloppuna oltiin Tallinnassa, mentiin jo lauantaina shoppaileemaan ja sunnuntaina pyörähdettiin kehässä. Nessa oli VSP ja sai Cacibin. Cacib oli Nessalle kymmenes ja nyt on aikarajakin täynnä, eli voidaan laittaa CIB ja CIE hakemukset eteenpäin :-)

Arvostelu:
Feminine, very good head, dark eyes, good front, very good topline, excelent chest, excelent coat, very good angulation behind, moves free.
Tuomari. Jean-Jacques Dupas, Ranska


Näyttelystä ei tullut otettua yhtään kuvaa, kehäkin oli niin nopeasti ohi, ettei ehtinyt melkein kissaa sanoa :D Koska meidän ei tarvinnut jäädä ryhmiin, niin suoritettiin vielä pika shoppailut tallinnassa ja vaihdettiin laiva aiempaan. Oikeastaan ihan mukava tulla reissusta kerrankin ihan ajoissa kotiin :-).

CIB* CIE* NORD FI SE DK BALT EE LV LT CH SE sel-13 TLNW-13 BALTW-13 BH JK2 HK1 TK2 Elouche del Pata Viento
Kelien puolesta täällä on taas tullut vettä ja lämpötila on plussan puolella. Joka tarkoittaa sitten taas sitä, että kaikki jalkakäytävät ovat kuin luistinratoja ja joudutaan hetkeksi laittaa meidän juoksuharrastus tauolle. Itsellä on kyllä nastalenkkarit, mutta ei ole järkeä Nessaa sinne laittaa liukastelemaan. Ostin sporttrackeriin sykevyönkin ja sitä kerittin jo muutama kerta käydä testaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti