tiistai 19. marraskuuta 2019

Tokokorkkaus

Nitan piti osallistua tokon alokasluokkaan jo rotumestiksessä, mutta juoksu torppasi silloin sen suunnitelman. Nita jo aika pitkälle osaa tokon alokasluokan liikkeet ennestään, ainoastaan kaukokäskyt piti opettaa. Muuten ei olla kyllä tokoa sen kummemmin treenattu.

Nyt kun maastolajit on jäänyt pikkuhiljaa talvitauolle, niin ajattelin että kun lisenssi ostettu, niin voisi käydä sen tokokeenkin.

Sunnuntaina 10.11 sitten Tamskin kokeesta ostettiin se vihreä kilpailukirja. Alokasluokassa oli 8 kilpailijaa, Nita suoritti toiseksi viimeisenä. Paikallamakuut oli kahdessa ryhmässä. Tuo paikkamakuu on ainut mitä ei nyt olla kuin kerran päästy treenaamaan ryhmässä. Hennan kanssa viikko aiemmin otettiin ihan vaan treeninä ettei totella muiden maahan tai sivulle/istu käskyjä. Joitain olisi kyllä jo uskonutkin, mutta ihan onnistuneitakin settejä saatiin.

Kokeessa sitten hienosti kesti muiden käskyt ja paikallamakuusta saatiin 10.

Mä kun en ole uusilla säännöillä kisannut kuin voitajassa niin seurasin pari ensimmäistä koirakkoa ja muutekin välillä vilkuilin muiden suorituksia, muutamalla tuli joku liikevirhe mutta suurin osa sai hyviä pisteitä.

Nitan vuorolla en ihan nähnyt kaikkia meidän pisteitä, muutakuin paikallamakuusta saatiin 10 ja seuraamisesta  9, Nita on varmaan vähän turhan tiivis. Kapulan pidosta 9, vähän puree, hypystä saatiin 10 ja kokonaisvaikutus 10. Kaiken se suoritti oikein ja lisäkäskyjä ei tarvittu

No sitten tuloksia luetellessa aattelin, että ei varmaan sijoituttu ja odotin kokoajan koska ne sanoo mun nimen, mutta oho sanoivat sen vasta sitten kun luokanvoittaja kerrottiin :-D Saatiin kaikesta muusta 10 ja tulos 195p kp 1/8 sija. Tiukkaa oli kärkikolmikossa, kun toinen sai 194p kp, ja kolmas 193p kp.

Se oli sitten varmaan se paikallamakuu, sillä mielestäni siellä ei saanut kuin kolme 10p ja liikeessä on kerroi 4

Mutta noin muuten, mulla oli kyllä siellä jotenkin semmoinen fiilis, että ne kaikki muut oli jotain pro tokotyyppejä ja itse oli vähän vierailla vesillä pk-harrastajana tokokokeessa :-D

Aattelin nyt kuitenkin, että jos sitä TK1 koularia yrittäisi. Katsotaan löydänkö motivaatiota opettelemaan tokon ylempien luokkien liikkeitä
Oli kyllä hienot ja herkulliset palkinnotEi kommentteja:

Lähetä kommentti