keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kympin Tyttö

Nuppu täytti 30.9 täydet 10-vuotta <3. Vieläkin on ihan hirveän vaikea uskoa, että se on todella jo niin vanha. Mieleltään taitaa olla viellä kuriton teini. Nuppu on meillä se, jolla on loppumaton halipula. Ei riitä, että makoilee vaan vieressä, vaan Nuppu tunkee itsensä kainalonalta ihan syliin asti <3. Nupusta on niin hauskaa leikkiä itsekseen lelulla, heittelee sitä itselleen ja syöksyy perään. Joskus lelu lentää seläntaakse ja on hauska katsella kun se on ihan aidosti ihmeissää, mihin ihmeeseen se lelu meni :-D. Entäs sitten se ongelma, kun se lentää olohuoneen pöydälle, kun katsos pöydiltä ei saisi ottaa mitään ;-). Ulkona tyttö intoutuu juoksemaan rallia häntä suorana, toisaalta siitä tulee itse hyvälle mielelle, kun toisella on niin hauskaa, mutta toisaalta yrittää hieman rajoittaa menoa, ettei vaan sattuisi mitään.Hauskanpitoon liittyy myös mölinät ja haukahtelut :-).

Ruoka-aijoista Nuppu pitää huolen. Jos iltaruokaa ei neidin mielestä tarjoilla ajoissa, alkaa eteisen ja olohuoneen välinen teputtelu (ruuat on eteisen kaapissa). Aamusin tyttö melkein jo vaatimalla vaatiin hammastikun. Teputus alkaa, kun huomaa, että nyt ne taitaa herätä.

Onhan sillä ainakin yksi rasitavakin tapa. Naapurissa asuu 2 pientä terrieriä ja kun ne haukkuu pihalla, niin Nupun on ainakin kerran haukahdettava takaisin. Vaikka kiellät jo ennen kun meinaakaan haukahtaa, niin se vaan tulee Nupun suusta, tai niin se ainakin yrittää väittää ;-). Mutta miten sitä voikaan ihminen tulla hyvälle tuulelle vaan seuraamalla koiran tekemisiä, Nuppu on vaan niin <3. 

1 kommentti:

  1. Isot onnittelut 10-vuotiaalle! Hienoa, että Nupulla vielä vauhtia riittää ja toivotaan, että riittää vielä monta vuotta.

    VastaaPoista