maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuu

Tämä talvi on kyllä ollut erikoinen, juuri katselin vuodentakasia kuvia, nämä on otettu 17.3.2013
Tänävuonna on hieman erinäköistä ulkona :-D Nupullakin jo kevättä rinnassa :)Maaliskuun alussa käytiin Nessan kanssa huvimatkalla Liettuassa. Matka oli oikeasti huvimatka, koska eihän meillä sieltä liettuasta mitään haettavaa ole, mutta koska Hanna järjesti ns legendaarisen maaliskuun liettuanvoittaja bussimatkan, niin olihan se mukaan lähdettävä (ja väärän niminenkin huolittiin mukaan :-D ). Hauskan matkan kotiin tuomisena oli LTV-14 titteli, VSP sijoitus, Cacib ja 2 luokkasertiä :-). Eipä siis hassummin mennyt Nessallakaan :-)

Epiksissä käytiin pyörähtämässä 22.3, tässä meidän möllirata.
Osallistuttiin myös kilpailevien rataan, ongelmia oli keppeille lähetyksessä ja sitten keinu ei ole vieläkään Nessalle selvä, koska teki taas lentokeinun.

Meidän viikkoagissa on tosi harvoin keinu radalla, mutta nyt tiistaina se oli siellä kuin tilauksesta. Tutussa hallissa ja tutulla esteellä ei näköjään tule sekaannuksia keinun ja puomin kanssa. Pitäsi ottaa oikeasti itseä niskasta kiinni ja käydä treenamassa noita kepeille lähetyksiä ja sitä keinuakin, tähän mennessä ollaan käyty vain niissä ohjatuissa treeneissä. Jotenkin vaan en pidä itsenä agilityihmisenä, siis olen mielestäni vähän kuin luvan kanssa huono tässä lajissa. Mikä sitten on jo ruvennut ärsyttämään :-D.

Muuten treenirintamalla on edelleen aika hiljaista Yhdet hakutreenit on saatu kasaan ja kertaalleen olen esineruudun tehnyt. Haku meni ihan mukavasti, paitsi en meinannut saada Nessaa pois viimeiseltä tyhjältä pois, koska se jäi kiinni hajuun kohtaan jossa edellisellä koiralla oli maalimies.  Esinetruutu meni niin hyvin (3 lähetystä, kolme esinettä), että jo mietin kannattaako sitä treenata ollenkaan, jos kerran  taun jälkeen pelittää noin hyvin :-D. No ihan tuohon en kuitenkaan luota ja ainakin toinen on vielä kokeilun vuoksi tehtävä ;-).


Ziran tilanetta tällä hetkellä seuraillaan, kontrollissa sitten katsotaan onko sydänlääkkeillä ollut mitään vaikutusta. Nisäpatti on mielestäni uudelleen turvonnut. Saattaa johtua nyt lääkityksestäkin, mutta musta tuntuu, että Zira on myös vähän rauhallisempi kuin normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti